Palvelut

Teollisuuden ja toimitilojen ilmastointi

Laitemyynti Ja Varaosat

Kartoitamme tarpeesi ja toimitamme teille oikeanlaiset laitteet oikeaan paikkaan.

  • Vedenjäähdyttimet ilmastoinnin jäähdytykseen
  • Lämpöpumppuratkaisut isoihin ja pieniin kiinteistöihin
  • Prosessijäähdytykset teollisuuteen
  • Vakioilmastointikoneet, konesalit, museot, laboratoriot ym tarkkuutta vaativat tilat
  • Vrv-laitteistot, monta sisäyksikköä tai tuloilmapatteri combinaatioita
  • Tuloilmajäähdytykset
  • Split-laitteistot eli ilmalämpöpumput
  • Vapaajäähdytys ratkaisut uusiin ja vanhoihin järjestelmiin

Toimimme Chiller Oy virallisina jälleenmyyjinä. Kauttamme saat energiatehokkaat ratkaisut kaikkeen jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

Toimitamme varaosat kilpailukykyiseen hintaan ympäri Suomea. Varaosahyllyssä löytyy Chiller, Trane ja Carrier varaosat.

Teollisuuden ja toimitilojen ilmastointi

Huolto Ja Vikatilanteet

Kauttamme saat nopeasti ja tehokkaasti huollot ja korjaukset.

Huollamme ja korjaamme kaikki vedenjäähdyttimet ja jäähdytyslaitteistot merkkistä riippumatta. Virallisena Trane ja Chiller Oy:n jälleenmyynti- ja huoltoliikkeenä huollamme heidän laitteita. Kauttamme saat myös muihin laitteisiin huoltoja ja korjauksia.

Teemme myös huoltosopimuksia isoihin ja pieniin kohteisiin. Suoritamme ennaltaehkäisevää huoltoa, joka vähentää laiterikkoja ja mahdollisia tuotannon menetyksiä eri tuotannon prosesseissa.

Kauttamme vedenjäähdyttimien ja vakioilmastointikoneiden modernisointi ja optimointi, jolla saadaan laitteistot toimimaan oikealla tavalla ja energiatehokkaasti, myös puhaltimien ”retrofittaukset” jolla saadaan useiden puhallinkokonaisuuksien energiankulutus hallintaan.

Teollisuuden ja toimitilojen ilmastointi

Vuototarkastukset

Kylmälaitteen haltijan ja omistajan velvollisuutena on huolehtia vuototarkastusten teettämisestä säädösten mukaisin määrävälein.

Vuototarkastuksista toimitetaan aina raportti asiakkaalle. Vuotavaa kylmäjärjestelmää ei saa täyttää ennen vuodonkorjausta. Vuotokorjaus tulee hoitaa ensi tilassa, jotta ympäristöpäästöt pystytään minimoimaan tehokkaasti. Vuotava kylmälaitos on ympäristöriski ja hyötysuhteeltaan epätaloudellinen

Palvelu

Konsultointi & Projektinhallinta

Avustamme suunnittelussa ja mitoituksessa, jotta voimme yhdessä luoda juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Olemme työskennelleet yhteistyössä useiden suunnittelijoiden ja toimittajien kanssa parantaaksemme toteutusten laatua sekä ratkaistaksemme monenlaisia ongelmia.

Tarvittaessa hoidamme projektinne alusta loppuun monivuotisella ammattitaidollamme. Kilpailutamme ja avustamme sopivien laitteistojen hankinnassa, mikä mahdollistaa projektin energiatehokkaan hallinnan alusta loppuun. Yhteistyökumppaneidemme kanssa mahdollistaa myös suurten projektien hallitun ja tehokkaan toteutuksen, olipa kyseessä sitten jäähdytys-, lämmitys- tai taloautomaatiojärjestelmä kokonaisuudessaan.

Lisäksi olemme erittäin kiinnostuneita osallistumaan erilaisten kylmä- ja ilmastointijärjestelmien kehittämiseen ja toteutukseen. Huolehdimme lakisääteisistä tarkastuksista ja suoritamme energiakartoituksia, joiden perusteella tarjoamme korjaus- ja modernisaatioehdotuksia, tavoitteenamme parantaa järjestelmienne tehokkuutta, toimivuutta ja energiataloudellisuutta.

Palvelu

Urakointi

Valitsemalla meidät urakoitsijaksi, valitsette kumppanin, joka on sitoutunut tarjoamaan kokonaisvaltaisia, energiatehokkaita jäähdytys- ja lämpöpumppuratkaisuja. Erikoistumisemme alalla mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan avaimet käteen -palveluita, jotka kattavat kaikki projektinne vaiheet aina alustavasta suunnittelusta lopulliseen toteutukseen ja käyttöönottoon. Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen ja siksi lähestymme jokaista urakkaa räätälöidyllä tavalla varmistaen, että ratkaisumme vastaavat täydellisesti yrityksenne spesifisiä tarpeita.

Kestävä kehitys on toimintamme ytimessä. Pyrimme jatkuvasti löytämään innovatiivisia tapoja vähentää energiajalanjälkeä ja edistää ympäristöystävällisiä ratkaisuja teollisuuden ja toimitilojen jäähdytyksessä ja lämmityksessä. Tämä tarkoittaa paitsi energiatehokkaiden laitteiden suosimista, myös prosessien optimointia, jotta saavutetaan maksimaalinen tehokkuus ja vähennetään päästöjä.

Olipa kyseessä sitten uuden jäähdytysjärjestelmän asennus, olemassa olevan järjestelmän päivitys tai kokonaan uuden energiaratkaisun suunnittelu ja toteutus, meillä on tietotaito ja kokemus, jota tarvitsette. Teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien projektin osapuolten kanssa varmistaaksemme, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, aikataulussa ja budjetissa. Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme taata, että projektit, suuret tai pienet, toteutetaan ammattitaidolla ja korkeimpien standardien mukaisesti.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä energiatehokas ja ympäristöystävällinen energiaratkaisu teidän tarpeisiinne.

Kysy tarjous,

Teemme maksuttoman kartoituksen kohteellesi!

ota yhteyttä