Yritys

MS ENERGIARATKAISUT OY

KYLMÄALAN PARASTA PALVELUA ja energiaratkaisuja

MS Energiaratkaisut Oy on vuonna 2022 perustettu kylmäalan yritys, jossa yhdistyvät tieto, taito ja kokemus.

Toteutamme teollisuuden prosessien ilmastoinnin jäähdytys- ja lämmitysratkaisuja. Olemme erikoistuneet vakio- ja tarkkuusilmastoinnin toteutuksiin sekä tiloihin, jotka vaativat erityisosaamista suunnittelussa ja toteutuksessa, kuten laboratoriot, sairaaloiden erityistilat, magneettikuvauslaitteiden jäähdytys, atk-tilat, muuntamot sekä tilat, jotka vaativat erityistä olosuhdehallintaa.

Teemme vuosihuoltosopimuksia ja suoritamme ennaltaehkäisevää huoltoa, joka vähentää laiterikkoja ja mahdollisia tuotannon menetyksiä eri tuotannon prosesseissa.

MIKSI VALITA MS ENERGIARATKAISUT OY

TOIMITTAJAKSI?

Tarjoamme ja toteutamme suunnittelutoimistojen laatimia suunnitelmia sekä tarvittaessa laadimme myös yksilöityjä ilmastointi-, jäähdytys- sekä lämmitysratkaisuja suoraan asiakkaittemme tarpeisiin. Suoritamme myös avaimet käteen -periaatteella energiatehokkaita prosessi-, ilmastointijäähdytys- ja lämmitysratkaisuja sekä laitteiden modernisaatioita.

Teemme laitteiden kuntokartoituksia, energiatehokkuustarkastuksia ja tarjoamme niihin korjaus- ja modernisaatiovaihtoehtoja, jotka parantavat energiatehokkuutta ja käyttövarmuutta sekä luotettavuutta. Teemme vuosihuoltosopimuksia eri merkkisiin kylmäjärjestelmiin ja ennakoivan huollon avulla autamme ennaltaehkäisemään ja vähentämään konerikkoja sekä mahdollisia tuotannon hävikkejä eri prosesseissa.

Mahdolliset vika- ja korjaustyöt suoritamme nopeasti ja sovitun mukaisesti. Suoritamme myös kylmäjärjestelmien lakisääteiset tarkastukset, kuten esimerkiksi vuototarkastukset.

Miksi valita MS EnErgiaratkaisut?

Luotettavuus, ammattitaito ja tehokas asiakaslähtöinen palvelu

Miksi valita ms energiaratkaisut?

TUKES:in hyväksymä kylmäliike

Olemme Tukes:in kylmäalan rekisteriin merkitty kylmäliike, jolla on toiminta- ja asennusoikeudet y3a ja y3 sekä sähköalan S3-pätevyydet.

Kylmäalan töihin, joissa käsitellään otsonikerrosta heikentäviä aineita, kuten esimerkiksi fluorattuja kasvihuonekaasuja (joita käytetään osin jäähdytys- ja lämpöpumppulaitoksissa sekä kuljetus- ja konttiliikenteessä) tarvitaan turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin rekisteriin hyväksytty toiminnanharjoittaja ja asennus- sekä huoltohenkilöstö, joka täyttää asetuksen 766/2016 mukaiset pätevyysvaatimukset.

MS Energiaratkaisut Oy on Tukesin rekisteriin hyväksytty ja vastuullisesti toimiva kylmäalan yritys, joka huolehtii myös ympäristö-, työ- ja turvallisuusasioista ottaen huomioon myös asiakkaiden vaatimukset ja säännöt.

Kysy tarjous,

Teemme maksuttoman kartoituksen kohteellesi!

ota yhteyttä